Σχέδιο χωρίς τίτλο (1) (1)

Endermolift

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

LPG Endermologie - Cellu M6 Alliance

Μετά από 30 χρόνια εμπειρίας και κλινικών ερευνών, η LPG δημιούργησε την endermologie: τη μόνη μη επεμβατική τεχνική μηχανικής διέγερσης των ιστών η οποία επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο το μεταβολισμό των κυττάρων.

Η νέα αυτή πατέντα περιέχει αισθητήρα δερματικής ταυτότητας ώστε η διέγερση του δέρματος να προσαρμόζεται με ακρίβεια σε κάθε τύπο δέρματος.

Έτσι, η ένταση της θεραπείας βελτιστοποιείται και τα αποτελέσματα είναι ορατά από την 1η κιόλας συνεδρία.

Η θεραπεία έχει στόχο την λείανση των ρυτίδων, την δημιουργία φυσικής λάμψης και την επαναφορά της  σφριγηλής επιδερμίδας. Η συγκεκριμένη κεφαλή μπορεί να εφαρμοστεί και σε λαιμό, ντεκολτέ και χέρια.

Κάθε συνεδρία είναι εξατομικευμένη με στόχο την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Στην αρχή της πρώτης συνεδρίας λαμβάνουμε ένα μικρό ιστορικό και συζητάμε μαζί για τους στόχους που θέλουμε να θέσουμε. Με βάση αυτούς θα επιλέξουμε τον τύπο θεραπείας.

Μερικά παραδείγματα θεραπειών είναι τα εξής:

  • Targeted Treatment (10 λεπτά): στοχευμένη θεραπεία συγκεκριμένης περιοχής, όπως για παράδειγμα της περιοχής των ματιών
  • Glow Treatment (15 λεπτά): ήπια απολέπιση με στόχο την ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας για μεγαλύτερη λάμψη
  • Perfect Eyes & Lips (40 λεπτά): επικεντρώνεται στη λείανση των ρυτίδων γύρω από τα μάτια και τα χείλη, στην τόνωση των χειλιών και στην ανόρθωση του άνω βλεφάρου για πιο ανοιχτό βλέμμα
  • Cellular Stimulation (75 λεπτά): αποβολή τοξινών, λάμψη και σύσφιξη σε πρόσωπο, λαιμό και χέρια